Lega Mesin Nyirian Area Laser

  • Wide Area Laser Marking Machine BL-WA30A

    Lega Mesin Laser Nyirian Area BL-WA30A

    Aplikasi:

    Ieu mesin idéal pikeun nyirian laser tulisan kalayan ukuran ageung sareng bentukna rumit pisan.

    Kakuatan anu luhur sareng presisi dijamin ku strukturna sadayana didamel tina waja dilas, manteng sareng giling, langkung seueur rohangan pikeun gerak sareng langkung genah dina ngamuat tulisan.