Lega Mesin Laser Nyirian Area BL-WA30A

Aplikasi:

Ieu mesin idéal pikeun nyirian laser tulisan kalayan ukuran ageung sareng bentukna rumit pisan.

Kakuatan anu luhur sareng presisi dijamin ku strukturna sadayana didamel tina waja dilas, manteng sareng giling, langkung seueur rohangan pikeun gerak sareng langkung genah dina ngamuat tulisan.


Detil Produk

Tanda Produk

Sistem 1.5 sumbu, kakuatan anu disetir sareng dikawasa ku PC, pikeun nyirian bagian tina sababaraha bentuk sareng ukuran sareng / atanapi palét kalayan seueur barang;

2. Sakabeh nyirian sareng sistem ukiran lengkep didamel tina waja dilas, manteng sareng giling. Hal ieu ngamungkinkeun ngahasilkeun struktur anu tahan lami, sareng ngajamin presisi anu hébat dina prosés nyirian laser, bahkan upami aya kajadian teu dihaja atanapi pergeseran anu henteu diperhatoskeun;

3. Sistem kampak XYZ sareng dasar tempatna, duanana didamel tina waja dilas, ngajantenkeun unggal bagéan panyiri stabil pisan. Sacara praktis henteu aya geter sumbu Z nalika gerak sumbu X, atanapi miring nalika gerak sumbu Y;

4. Axis X (stroke 1200mm), sumbu Y (stroke 800mm), ngamungkinkeun pikeun museurkeun panyiri aréa 1200mmx500mm. Axis z (stroke 200mm) tiasa nyirian tulisan kalayan jangkungna béda. Sumawona, sirah laser tiasa diluyukeun sacara otomatis numutkeun ka jangkungna produk anu béda.

5. Parangkat lunak panyiri khusus dikembangkeun dumasar kana sarat klién sareng tiasa ningkatkeun gratis saumur hirup, kalayan téknologi ngabuktoskeun kasalahan anu unik, nyingkahan panyiri anu teu leres sareng leungit, mastikeun kualitas nyirian. Sareng parangkat lunak urang tiasa antaréa sareng database pelanggan sareng katalog inpormasi produksi internal.

Spésifikasi:

Panjang gelombang

1064nm

Kakuatan laser

30W

Daérah nyirian

1200mmx500mm

Laju nyirian Max

7000mm / s

Nyirian Jerona

0.01-0.3mm

Ngulang Akurasi Posisi

± 0,01mm

Min Karakter

0.15mm

Widé Min Min

0,05mm

Nyaluyukeun rentang kakuatan

0-100%

Sasayogian tanaga

220V 10A 50Hz

Konsumsi Kakuatan

<600W

Ngajalankeun Suhu

0-40 ℃

Modeu tiis

Pendinginan Hawa

Sakabéh beurat

400KG

Sampel:

3
1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami