Turbochargers Laser Nyirian sareng Mesin Tés Kabocoran

Aplikasi:

Dipaké khusus pikeun nyirian jilid turbocharger, mastikeun kualitas kode sareng ngalaksanakeun Tés Kebocoran dina komponén. Mesin kedah cocog kana garis produksi sareng interfaces sareng basis data palanggan.


Detil Produk

Tanda Produk

1. Mesin laser nyirian dilengkepan sistem uji ATEQ Leakage, laser serat optik 30Watt sareng maca anu diverifikasi kualitas.

2. Struktur mesin didamel tina waja sareng kabin nyirian ngagaduhan panto payun otomatis, dilengkepan ku halangan optik anu ngajagi operator nalika ngamuat komponénna.

3. Mesin ogé cocog pikeun nyirian laser tina jilid anu nampilkeun jangkung anu béda-béda: ieu dimungkinkeun ku ngarobah posisi sirah laser sacara otomatis.

4. Aya dua piston anu nutup kamar volute pikeun ngalaksanakeun Tés Kebocoran dina kabin.

5. mesin ieu interfaced sareng ATEQ pikeun mastikeun hasil tés dina duanana kaluaran (dumasar kana permukaan, tekanan hawa sacara otomatis diatur ku klep solenoid).

6. Upami hasilna tina Tés Kebocoran négatip, komponénna bakal ditolak. Upami hasilna positip, mesin bakal teras nganggo panyiri laser. Sakali kualitas nyirianna parantos diverifikasi, anu maca kode bakal balik deui ka posisi sareng piston bakal ngaleupaskeun komponénna.

7. Mesin ogé tiasa unggah datas panyirian sareng hasil uji kabocoran kana sistem manajemén palanggan. Ku cara kieu, basis data nasabah internal tetep diénggalan ku data traceability relatif ka unggal komponén anu diproduksi sareng dimungkinkeun pikeun nyusud deui potonganna nepi ka asal upami karusakan produk.

Spésifikasi:

Panjang gelombang

1064nm

Kakuatan laser

30W

Daérah nyirian

100x100mm

Laju nyirian Max

7000mm / s

Nyirian Jerona

0.01-0.3mm

Ngulang Akurasi Posisi

± 0,01mm

Min Karakter

0.15mm

Widé Min Min

0,05mm

Nyaluyukeun rentang kakuatan

0-100%

Sasayogian tanaga

220V 10A 50Hz

Konsumsi Kakuatan

<1.2KW

Ngajalankeun Suhu

0-40 ℃

Modeu tiis

Pendinginan Hawa

Sakabéh beurat

700KG

Sampel:

DCIM(2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami