Produk

  • Wide Area Laser Marking Machine BL-WA30A

    Lega Mesin Laser Nyirian Area BL-WA30A

    Aplikasi:

    Ieu mesin idéal pikeun nyirian laser tulisan kalayan ukuran ageung sareng bentukna rumit pisan.

    Kakuatan anu luhur sareng presisi dijamin ku strukturna sadayana didamel tina waja dilas, manteng sareng giling, langkung seueur rohangan pikeun gerak sareng langkung genah dina ngamuat tulisan.

  • Nameplate Laser Marking Machine BL-PFP30A

    Mesin Pencirian Laser Nameplate BL-PFP30A

    Aplikasi:

    Kusabab produktivitas mangrupikeun syarat anu paling penting pikeun produsen tag, kami parantos ngembangkeun sistem anu ngamungkinkeun gampang ngatur laser ukiran, sahingga ngirangan padamel operator pikeun ngajadikeun otomatis prosés na. Bahan tag utama nyaéta aluminium sareng stainless steel.

  • Fiber Laser Marking Machine BL-MFP20A/30A

    Mesin serat laser nyirian BL-MFP20A / 30A

    Aplikasi:

    Digunakeun sacara lega dina chip sirkuit terpadu, aksésori komputer, bantalan industri, jam tangan, éléktronik sareng komunikasi, bagian aeroangkasa, bagian mobil, alat-alat rumah tangga, alat-alat hardware, cetakan, kawat sareng kabel, bungkus tuangeun, perhiasan, grafik sareng tulisan téks dina bako sareng militér , sareng operasi lini produksi massal

  • Portable Fiber Laser Marking Machine BL-PMF30A

    Portabel Serat Laser nyirian Mesin BL-PMF30A

    Aplikasi:

    loba dipaké dina komponén éléktronik, hardware, industri listrik, barang konsumén sapopoé, sénsor, suku cadang mobil, éléktronika 3C, karajinan, aparat presisi, kado sareng ornamén, peralatan médis, alat-alat-voltase-low, aksésori kamar mandi, industri batré, industri IT , jsb

  • Desktop Fiber Laser Marking Machine BL-DMF20A

    Desktop Serat Laser Nyirian Mesin BL-DMF20A

    Aplikasi:

    Digunakeun sacara lega dina chip sirkuit terpadu, aksésori komputer, bantalan industri, jam tangan, éléktronik sareng komunikasi, bagian aeroangkasa, bagian mobil, alat-alat rumah tangga, alat-alat hardware, cetakan, kawat sareng kabel, bungkus tuangeun, perhiasan, grafik sareng tulisan téks dina bako sareng militér , sareng operasi lini produksi massal

  • CO2 laser marking machine BL-MCO2-30W

    Mesin laser laser nyirian BL-MCO2-30W

    Aplikasi:

    Hal ieu seueur dianggo dina aksésoris papakéan, kulit, bungkusan inuman tuangeun, komponén éléktronik, ngolah karajinan, ngolah batu gelas, sareng daérah sanés anu grafik sareng nyirian téks sareng motong. Ogé dianggo dina seueur bahan non-logam nyirian, sapertos bungkusan kertas, produk plastik, labél, lawon kulit, keramik kaca, plastik résin, produk kai, papan PCB, jst.

  • UV Laser Marking Machine BL-MUV-5W

    Mesin Laser UV Nyirian BL-MUV-5W

    Aplikasi:

    Utamana dilarapkeun ka pasar luhur pamrosésan ultra-rupa, ubar, kosmétik, pidéo sareng mérek permukaan bungkusan bahan polimér sanésna, anu langkung saé tibatan percetakan tinta sareng tanpa polusi; nyirian papan PCB fléksibel; ngolah liang mikro sareng liang buta dina wafer silikon; nyirian LCD cair kaca kristal QR code, punching dina permukaan gelas; nyirian dina permukaan palapis logam, kancing plastik, komponén éléktronik, alat komunikasi, bahan wangunan, jst

  • Fully Enclosed Laser Marking Machine

    Mesin Nyirian laser lengkep

    Aplikasi:

    Kasakit dilacak parantos janten penting pisan dina industri otomotif, dimana seueur komponén kandaraan asalna tina sagala rupa pemasok.

    Ngajaga ranté suplai anu luar biasa dina kontrol penting pisan pikeun ningkatkeun produktivitas sareng ngirangan biaya. Ku alatan éta, komponén otomotif mawa kode ID, anu tiasa janten Barcode, Qrcode, atanapi DataMatrix. Konci ieu ngamungkinkeun anjeun ngalacak pabrik sareng tanggal sareng tempat produksi komponénna. Ku cara kieu langkung gampang pikeun ngatur masalah anu teu leres, sahingga ngirangan résiko kasalahan.

    Parangkat lunak panyiri khusus BOLN ngahasilkeun sadaya kode-jinis, anu saluyu sareng standar rujukan. Kami ngararancang parangkat lunak khusus pikeun berinteraksi sareng basis data perusahaan atanapi garis pengawas. Sumawona, parangkat lunak éta tiasa dirarancang pikeun operasi ngémutan otomatis dumasar kana kode anu parantos ditandaan.

  • Turbochargers Laser Marking and Leakage Test Machine

    Turbochargers Laser Nyirian sareng Mesin Tés Kabocoran

    Aplikasi:

    Dipaké khusus pikeun nyirian jilid turbocharger, mastikeun kualitas kode sareng ngalaksanakeun Tés Kebocoran dina komponén. Mesin kedah cocog kana garis produksi sareng interfaces sareng basis data palanggan.

  • Gear Shaft Laser Marking Machine BL-MGS-IPG100W

    Mesin Shaft Laser Marking Mesin BL-MGS-IPG100W

    Aplikasi:

    Dipaké khusus pikeun ukiran gir motor roda baja, jero ukiran maksimum nyaéta sakitar 0,5mm. Grafikna jelas kénéh katingali saatos seueur prosés. Diaméter anu berlaku nyaéta 33mm-650mm

  • Gear Laser Marking Machine BL-MG-IPG100W

    Mesin Laser Nyirian Mesin BL-MG-IPG100W

    Aplikasi:

    Dipaké khusus pikeun ngukir roda motor motor, jero maksimum ukiran sakitar 0.5mm. Grafikna jelas kénéh katingali saatos seueur prosés. Diaméterna anu lumaku nyaéta 50mm-520mm

  • Die Castings Laser Marking Machine

    Maot Castings laser nyirian Mesin

    Aplikasi:

    Dipaké khusus pikeun laser nyirian kode DataMatrix sareng senar téks dina casting die, ku sistem produktivitas tinggi anu tiasa dianggo sareng robot sareng mastikeun kualitas saatos panyirian kode.

  • Cylinder Liner Laser Marking Machine BL-MCS30A

    Silinder Liner Laser Nyirian Mesin BL-MCS30A

    Aplikasi:

    Ieu spidol laser khusus sareng dua sirah nyirian, dirancang pikeun ukiran silinder liner, ngaoptimalkeun waktos panyiri sareng ngirangan waktos. Diaméter liner nyaéta antara 33mm sareng 118mm.

  • Aluminum Profile Laser Marking Machine BL-MA30A

    Aluminium Profil Laser nyirian Mesin BL-MA30A

    Aplikasi:

    Mesin ieu biasana diterapkeun pikeun nandaan propil aluminium dina garis, dihijikeun kana ranté produksi masif. Panjang produkna sakitar 3.1 méter, ditandaan unggal 5mm. Garis produksi sakitar 3 dugi ka 5 méter per menit.