Portabel Serat Laser nyirian Mesin BL-PMF30A

Aplikasi:

loba dipaké dina komponén éléktronik, hardware, industri listrik, barang konsumén sapopoé, sénsor, suku cadang mobil, éléktronika 3C, karajinan, aparat presisi, kado sareng ornamén, peralatan médis, alat-alat-voltase-low, aksésori kamar mandi, industri batré, industri IT , jsb


Detil Produk

Tanda Produk

1. Desain desktop kompak, gampang pikeun transportasi;

2. mesin desktop nyirian tiasa cocog sababaraha sumber laser kakuatan;

3. Blok optik anu disegel lampu na tiasa saé dina lebu-buktina sareng anti geter;

4. Mékanisme angkat bar panduan ganda ngagaduhan kinerja anu langkung stabil;

5. Alat internal gaduh sambungan taneuh anu saé sareng kamampuan anti gangguan;

6. kabinet leutik tiasa diintegrasikeun pisan kana jalur produksi.

7. Periode jaminan nyaéta 2 taun sareng struktur stabil kami tiasa ngajamin produksi 24/7 sareng ngirangan résiko kagagalan produksi anjeun minimal

8. Kalayan mesin parangkat lunak laser BOLN, data anu dinamis sapertos nomer séri, barkod, kode data matrix, nami perusahaan, nomer lot, jst tiasa dianggo kalayan épisién sareng épisién dina sagala hal.

9. Eusi pamarkahan kalebet angka sérial, format tanggal, perangko waktos, pangaturan kode bar berurutan otomatis kalayan ngan ukur hiji klik, téks lengkep atanapi garis, téks bunder, kode 1-D sareng 2-D, grafik sareng poto, dokumén PDF kalayan lapisan anu béda-béda , file grafis (jpg, bmp, jst.), file DXF sareng PDF anu ngandung lapisan anu béda;

10. Mertimbangkeun produksi anu aman, urang hartosna henteu ngan ukur kaamanan operator dina nanganan sél laser kelas laser 2, tapi ogé ngan ukur komponén kualitas luhur anu dianggo sareng aranjeunna didukung pisan dina produktivitas sapopoé

11. Periode jaminan nyaéta 2 taun sareng struktur stabil kami tiasa ngajamin produksi 24/7 sareng ngirangan résiko kagagalan produksi anjeun sahenteuna.

Spésifikasi:

Panjang gelombang

1064nm

Kakuatan laser

20W / 30W / 50W

Daérah nyirian

50x50mm, 100x100mm, 150x150mm, 175x175mm

Laju nyirian Max

7000mm / s

Nyirian Jerona

0.01-0.4mm

Ngulang Akurasi Posisi

± 0,01mm

Min Karakter

0.15mm

Widé Min Min

0,05mm

Nyaluyukeun rentang kakuatan

0-100%

Sasayogian tanaga

220V 10A 50Hz

Konsumsi Kakuatan

<600W

Ngajalankeun Suhu

0-40 ℃

Modeu tiis

Pendinginan Hawa

Sakabéh beurat

50KG

Diménsi Mesin

450mm x 380mm x 210mm

Sampel:

sam (2)
sam (1)
sam (3)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami