Warta Industri

  • Laser Anti-counterfeiting Technology for Mask

    Laser Anti-pemalsuan Téhnologi pikeun Topéng

    Kusabab pecah COVID-19, topéng janten kabutuhan sadidinten pikeun unggal jalma. Nanging, celah paménta anu ageung parantos nyababkeun sababaraha padagang ilegal pikeun ngamangpaatkeun éta, sareng sajumlah ageung topéng kualitas rendah parantos ngalir ka pasar. Istilah anu aya hubunganana sareng "masker palsu ...
    Maca deui