Peralatan Laser VIN Code pikeun Industri Kendaraan Dua Roda

1

Ku paningkatan jumlah mobil anu teras-terasan di nagara urang, masalah polusi lingkungan anu disababkeun ku knalpot mobil parantos beuki serius. Maka pamaréntahan sacara giat ngamajukeun jalan héjo pikeun ngurilingan. Jumlah kendaraan énergi énggal di Cina ningkat. Kandaraan roda dua cukup populér di jalan kota kusabab hargana murah sareng ukuranana kompak. Ayeuna, mobil listrik dua roda tiasa ditingali dimana-mana di jalan. Tapi kalayan promulgasi GB anu énggal, nagara peryogi sadayana kendaraan roda dua di jalan janten dilisénsikeun.

4

Hasilna, warga parantos ngaliwat prosedur pikeun ngadaptar kandaraan listrik, tapi beuki seueur sengketa antara anu gaduh kendaraan listrik sareng toko, sareng langkung ti satengahna aya hubunganana sareng kode VIN, anu museur kana tilu aspek: aya euweuh kode VIN dina pigura atanapi sertipikat; kode VIN dina pigura henteu cocog sareng sertipikatna; kode VIN dianggo sateuacan. Masalah-masalah ieu disababkeun ku kanyataan yén pabrikan kendaraan roda dua henteu ngalaksanakeun aturan panyandian VIN sacara ketat.

666

Ngeunaan fenomena ieu, standar nasional anu anyar meryogikeun sadaya kendaraan roda dua kedah ditandaan ku kode VIN anu diwangun ku 17 karakter sareng nomer sateuacan dikantunkeun. Ieu téks khusus pikeun idéntifikasi kandaraan, sapertos "KTP".

Ayeuna, kode VIN umumna ditandaan ku ngagunakeun dot peen marking machine, tapi standar nasional anu anyar meryogikeun anu jero nyirian kedah langkung ti 0.2mm, sareng eusi anu tiasa dicirian tiasa digosok. Kusabab jero nyirian dot peen marking machine moal tiasa ngahontal sarat standar nasional anu anyar, karakter na bakal leungit sareng teu jelas. Sareng mesinna seueur sora, anu jauh ngaleuwihan wates anu tiasa ditanggung ku ceuli manusa, mangaruhan kaséhatan fisik sareng méntal para padamel. Ku alatan éta, laser BOLN parantos ngarobih mesin panyiri kode VIN pikeun industri kendaraan dua roda.

Mesin serat laser nyirian seueur dianggo dina komponén éléktronik, perangkat keras, industri listrik, barang-barang konsumén sadidinten, sénsor, suku cadang mobil, éléktronika 3C, karajinan, aparat presisi, hadiah sareng ornamén, alat médis, alat-alat voltase-low, aksésori kamar mandi, industri aki, industri IT, jst. Sareng karakter panyiri na rada jelas, henteu gampang dipakena, sareng ngagaduhan fungsi tamper proof. Sumawona, mesin panyiri anu khusus tiasa silih sambungkeun sareng sistem perusahaan MES sareng jaga unggal kode VIN pikeun dilacak. Laser BOLN parantos ngepaskeun mesin panyiri kode VIN pikeun seueur perusahaan, sapertos YADEA, Segway-Ninebot, Niu Technologies.

gg

Pos waktos: Apr-06-2021