Warta

  • Application of Laser Technology in Automobile Industry

    Aplikasi Téknologi Laser dina Industri Mobil

    Dina taun anyar, jeung kamajuan sinambung sains jeung téhnologi, téhnologi manufaktur canggih digambarkeun ku téhnologi laser ieu terus promosi ngaronjatkeun jeung inovasi industri mobil, sarta aplikasi na di processing mobil geus jadi beuki loba extensi ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih mesin laser nyirian cocog?

    Milih mesin laser nyirian sarua jeung naon urang biasana meuli.Anu pangsaéna henteu merta anu paling mahal, sareng anu paling mahal henteu kedah anu paling cocog.Hayu urang ngobrol ngeunaan sababaraha kaahlian purchasing mesin laser nyirian: 1.Laser sumber mesin nyirian Firstly, conf ...
    Maca deui
  • IC chips marking by CCD Visual System

    IC chip nyirian ku CCD Visual System

    Chip mangrupikeun pamawa sirkuit terpadu, anu dibagi ku sababaraha wafer, sareng mangrupikeun istilah umum pikeun komponén semikonduktor.Chip IC tiasa ngahijikeun rupa-rupa komponén éléktronik dina piring silikon pikeun ngabentuk sirkuit, ...
    Maca deui
  • VIN Code Laser Equipment for Two-wheeled Vehicle Industry

    VIN Code Laser Equipment pikeun Industri Kendaraan roda dua

    Kalayan paningkatan jumlah mobil di nagara urang, masalah polusi lingkungan anu disababkeun ku knalpot mobil parantos janten langkung serius.Ku kituna, pamaréntah geus vigorously promosi cara héjo pikeun meunang sabudeureun ...
    Maca deui
  • Laser Anti-counterfeiting Technology for Mask

    Laser Anti-pemalsuan Téhnologi pikeun Topeng

    Kusabab wabah COVID-19, masker parantos janten kabutuhan sapopoé pikeun unggal jalma.Tapi, jurang paménta anu ageung nyababkeun sababaraha padagang anu teu sah ngamangpaatkeun éta, sareng sajumlah ageung masker kualitas rendah parantos ngalir ka pasar.Istilah patali "masker palsu...
    Maca deui