Mesin nyirian Laser Papan ngaran

  • Nameplate Laser Marking Machine BL-PFP30A

    Mesin Pencirian Laser Nameplate BL-PFP30A

    Aplikasi:

    Kusabab produktivitas mangrupikeun syarat anu paling penting pikeun produsen tag, kami parantos ngembangkeun sistem anu ngamungkinkeun gampang ngatur laser ukiran, sahingga ngirangan padamel operator pikeun ngajadikeun otomatis prosés na. Bahan tag utama nyaéta aluminium sareng stainless steel.