Mesin Nyirian laser

  • Fiber Laser Marking Machine BL-MFP20A/30A

    Mesin serat laser nyirian BL-MFP20A / 30A

    Aplikasi:

    Digunakeun sacara lega dina chip sirkuit terpadu, aksésori komputer, bantalan industri, jam tangan, éléktronik sareng komunikasi, bagian aeroangkasa, bagian mobil, alat-alat rumah tangga, alat-alat hardware, cetakan, kawat sareng kabel, bungkus tuangeun, perhiasan, grafik sareng tulisan téks dina bako sareng militér , sareng operasi lini produksi massal

  • Portable Fiber Laser Marking Machine BL-PMF30A

    Portabel Serat Laser nyirian Mesin BL-PMF30A

    Aplikasi:

    loba dipaké dina komponén éléktronik, hardware, industri listrik, barang konsumén sapopoé, sénsor, suku cadang mobil, éléktronika 3C, karajinan, aparat presisi, kado sareng ornamén, peralatan médis, alat-alat-voltase-low, aksésori kamar mandi, industri batré, industri IT , jsb

  • Desktop Fiber Laser Marking Machine BL-DMF20A

    Desktop Serat Laser Nyirian Mesin BL-DMF20A

    Aplikasi:

    Digunakeun sacara lega dina chip sirkuit terpadu, aksésori komputer, bantalan industri, jam tangan, éléktronik sareng komunikasi, bagian aeroangkasa, bagian mobil, alat-alat rumah tangga, alat-alat hardware, cetakan, kawat sareng kabel, bungkus tuangeun, perhiasan, grafik sareng tulisan téks dina bako sareng militér , sareng operasi lini produksi massal

  • CO2 laser marking machine BL-MCO2-30W

    Mesin laser laser nyirian BL-MCO2-30W

    Aplikasi:

    Hal ieu seueur dianggo dina aksésoris papakéan, kulit, bungkusan inuman tuangeun, komponén éléktronik, ngolah karajinan, ngolah batu gelas, sareng daérah sanés anu grafik sareng nyirian téks sareng motong. Ogé dianggo dina seueur bahan non-logam nyirian, sapertos bungkusan kertas, produk plastik, labél, lawon kulit, keramik kaca, plastik résin, produk kai, papan PCB, jst.

  • UV Laser Marking Machine BL-MUV-5W

    Mesin Laser UV Nyirian BL-MUV-5W

    Aplikasi:

    Utamana dilarapkeun ka pasar luhur pamrosésan ultra-rupa, ubar, kosmétik, pidéo sareng mérek permukaan bungkusan bahan polimér sanésna, anu langkung saé tibatan percetakan tinta sareng tanpa polusi; nyirian papan PCB fléksibel; ngolah liang mikro sareng liang buta dina wafer silikon; nyirian LCD cair kaca kristal QR code, punching dina permukaan gelas; nyirian dina permukaan palapis logam, kancing plastik, komponén éléktronik, alat komunikasi, bahan wangunan, jst