Mesin Shaft Laser Marking Mesin BL-MGS-IPG100W

Aplikasi:

Dipaké khusus pikeun ukiran gir motor roda baja, jero ukiran maksimum nyaéta sakitar 0,5mm. Grafikna jelas kénéh katingali saatos seueur prosés. Diaméter anu berlaku nyaéta 33mm-650mm


Detil Produk

Tanda Produk

1. struktur pigura plat logam ngamungkinkeun kabinet sareng tahan shock anu hadé, résistansi korosi, tahan résistansi, waterproofing, ngabuktoskeun debu sareng perlindungan radiasi, mastikeun alat-alat batin anu dijalankeun kalayan aman sareng stabil, desain ergonomis, operasi anu langkung raoseun

2. Ngadopsi téknologi pokus otomatis otomatis, parangkat lunak nyirian tiasa otomatis ngarékam parameter fokus unggal produk. Nalika ngarobah produk anu béda, alat-alatna tiasa nyaluyukeun pokus sacara otomatis tanpa operasi manual

3. Langkung desain posisi Centering anu cerdas, ngalangkungan alat penataan dina dua sisi, operator ngan ukur kedah nempatkeun poros gir dina platform, maka alatna sacara otomatis bakal beroperasi sareng sadar posisi tengah, ngarengsekeun masalah panyiri offset anu disababkeun ku cara manual sareng ningkatkeun efisiensi nyirian

4. Salaku tambahan pikeun ningkatkeun produktivitas, klien ogé hoyong tiasa mariksa kualitas panyirian DataMatrix. Ieu sababna urang ngahijikeun pamaca kode dina sirah laser, anu nawiskeun pandangan anu lega pisan, sampurna pikeun maca deui kode 2D (DMX, QR) ogé pikeun museurkeun panyirian kana barang anu langkung alit. Parangkat lunak khusus kami ngamungkinkeun anjeun langsung ningali tingkat nyirian sareng kualitas pagawéan dina monitor.

5.Jérman diimpor 100W sumber serat serat IPG laser tiasa ngahontal pangaruh ukiran jero anu langkung saé sareng langkung épisién.

6. Parangkat lunak panyirian anu khusus ngaganggu sistem MES klien tiasa unggah data produk sareng ngarobih posisi nyirian sacara otomatis.

gl (4)
gs
gl (3)
gl (2)

Spésifikasi:

Panjang gelombang

1064nm

Kakuatan laser

100W

Daérah nyirian

100x100mm

Laju nyirian Max

7000mm / s

Nyirian Jerona

0.01-0.5mm

Ngulang Akurasi Posisi

± 0,01mm

Min Karakter

0.15mm

Widé Min Min

0,05mm

Nyaluyukeun rentang kakuatan

0-100%

Sasayogian tanaga

220V 10A 50Hz

Konsumsi Kakuatan

<1.2KW

Ngajalankeun Suhu

0-40 ℃

Modeu tiis

Pendinginan Hawa

Sakabéh beurat

200KG / 400KG

Diménsi Mesin

Gear ageung: 1190mm x 700mm x 1890mm

Gear leutik: 950mm x 750mm x 2140mm

Sampel:

jj

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami