Mesin Laser Nyirian Mesin BL-MG-IPG100W

Aplikasi:

Dipaké khusus pikeun ngukir roda motor motor, jero maksimum ukiran sakitar 0.5mm. Grafikna jelas kénéh katingali saatos seueur prosés. Diaméterna anu lumaku nyaéta 50mm-520mm


Detil Produk

Tanda Produk

1. Sakabeh sistem nyirian sareng ukiran lengkep didamel tina waja dilas, manteng sareng giling. Hal ieu ngamungkinkeun ngahasilkeun struktur anu tahan lami, sareng ngajamin presisi anu hébat dina prosés panyirian laser, bahkan upami aya kajadian teu dihaja atanapi pergeseran anu henteu diperhatoskeun.

2. Ngadopsi téknologi pokus otomatis otomatis, parangkat lunak nyirian tiasa otomatis ngarékam parameter fokus unggal produk. Nalika ngarobah produk anu béda, alat-alatna tiasa nyaluyukeun pokus sacara otomatis tanpa operasi manual

3. Ngalangkungan clamp pneumatik dina dua sisi, operator ngan ukur kedah nempatkeun gir dina platform, maka alatna sacara otomatis bakal ngajepit sareng sadar posisi tengah, ngarengsekeun masalah panyiri offset anu disababkeun ku posisi manual sareng ningkatkeun épisiénsi panyirian

4. Salaku tambahan pikeun ningkatkeun produktivitas, klien ogé hoyong tiasa mariksa kualitas panyirian DataMatrix. Ieu sababna urang ngahijikeun pamaca kode dina sirah laser, anu nawiskeun pandangan anu lega pisan, sampurna pikeun maca deui kode 2D (DMX, QR) ogé pikeun museurkeun panyirian kana barang anu langkung alit. Parangkat lunak khusus kami ngamungkinkeun anjeun langsung ningali tingkat nyirian sareng kualitas pagawéan dina monitor.

5.Jérman diimpor 100W sumber serat serat IPG laser tiasa ngahontal pangaruh ukiran jero anu langkung saé sareng langkung épisién.

6. Parangkat lunak panyirian anu khusus ngaganggu sistem MES klien tiasa unggah data produk sareng ngarobih posisi nyirian sacara otomatis.

gl (4)
gl (1)

Spésifikasi:

Panjang gelombang

1064nm

Kakuatan laser

100W

Daérah nyirian

100x100mm

Laju nyirian Max

7000mm / s

Nyirian Jerona

0.01-0.5mm

Ngulang Akurasi Posisi

± 0,01mm

Min Karakter

0.15mm

Widé Min Min

0,05mm

Nyaluyukeun rentang kakuatan

0-100%

Sasayogian tanaga

220V 10A 50Hz

Konsumsi Kakuatan

<1.2KW

Ngajalankeun Suhu

0-40 ℃

Modeu tiis

Pendinginan Hawa

Sakabéh beurat

200KG / 800KG

Diménsi Mesin

Gear ageung: 1090mm x 1150mm x 1890mm

Gear leutik: 640mm x 800mm x 2100mm

Sampel:

gf

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami