Mesin Nyirian laser lengkep

  • Fully Enclosed Laser Marking Machine

    Mesin Nyirian laser lengkep

    Aplikasi:

    Kasakit dilacak parantos janten penting pisan dina industri otomotif, dimana seueur komponén kandaraan asalna tina sagala rupa pemasok.

    Ngajaga ranté suplai anu luar biasa dina kontrol penting pisan pikeun ningkatkeun produktivitas sareng ngirangan biaya. Ku alatan éta, komponén otomotif mawa kode ID, anu tiasa janten Barcode, Qrcode, atanapi DataMatrix. Konci ieu ngamungkinkeun anjeun ngalacak pabrik sareng tanggal sareng tempat produksi komponénna. Ku cara kieu langkung gampang pikeun ngatur masalah anu teu leres, sahingga ngirangan résiko kasalahan.

    Parangkat lunak panyiri khusus BOLN ngahasilkeun sadaya kode-jinis, anu saluyu sareng standar rujukan. Kami ngararancang parangkat lunak khusus pikeun berinteraksi sareng basis data perusahaan atanapi garis pengawas. Sumawona, parangkat lunak éta tiasa dirarancang pikeun operasi ngémutan otomatis dumasar kana kode anu parantos ditandaan.