Silinder Liner Laser Nyirian Mesin BL-MCS30A

Aplikasi:

Ieu spidol laser khusus sareng dua sirah nyirian, dirancang pikeun ukiran silinder liner, ngaoptimalkeun waktos panyiri sareng ngirangan waktos. Diaméter liner nyaéta antara 33mm sareng 118mm.


Detil Produk

Tanda Produk

1. Struktur dua sirah ngamungkinkeun pamutahiran anu hadé, ngaoptimalkeun waktos siklus tina prosés panyiri, ku sakaligus nyirian permukaan luhur sareng sisi sisi liner;

2. Sakabeh nyirian sareng sistem ukiran lengkep didamel tina waja dilas, manteng sareng giling. Hal ieu ngamungkinkeun ngahasilkeun struktur anu tahan lami, sareng ngajamin presisi anu hébat dina prosés nyirian laser, bahkan upami aya kajadian teu dihaja atanapi pergeseran anu henteu diperhatoskeun;

3.Axis Y sareng sirah laser diputer dina gelar 90 pikeun nandaan permukaan sisi liner. Axis Z (stroke 700mm) ngamungkinkeun pikeun nyirian palapis anu luhur pisan. Sumbu X (stroke 200mm) ngamungkinkeun museurkeun palapis kalayan diaméter antara 33mm sareng 118mm;

4. Témplat nyirian dilengkepan ku dua sénsor anu ngamungkinkeun parangkat lunak pikeun ngadeteksi palapis sareng sacara otomatis mimiti nyirian, teu aya operasi tambahan, ningkatkeun efisiensi damel. Sareng Ngan nalika dua sénsor ngadeteksi produk sasarengan, prosés panyiri bakal dimimitian;

5. Parangkat lunak énkripsi kode QR khusus pikeun industri bagian mobil dikembangkeun dumasar kana sarat klién sareng tiasa ningkatkeun gratis saumur hirup, kalayan téknologi ngabuktoskeun kasalahan anu unik, nyingkahan tandana anu teu lami sareng leungit, mastikeun kualitas nyirian. Sareng parangkat lunak urang tiasa antaréa sareng database pelanggan sareng katalog inpormasi produksi internal.

Spésifikasi:

Panjang gelombang

1064nm

Kakuatan laser

30W

Daérah nyirian

100x100mm

Laju nyirian Max

7000mm / s

Nyirian Jerona

0.01-0.3mm

Ngulang Akurasi Posisi

± 0,01mm

Min Karakter

0.15mm

Widé Min Min

0,05mm

Nyaluyukeun rentang kakuatan

0-100%

Sasayogian tanaga

220V 10A 50Hz

Konsumsi Kakuatan

<1.2KW

Ngajalankeun Suhu

0-40 ℃

Modeu tiis

Pendinginan Hawa

Sakabéh beurat

300KG

Diménsi Mesin

990mm x 750mm x 2130mm

Sampel:

2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami