Mesin laser laser nyirian BL-MCO2-30W

Aplikasi:

Hal ieu seueur dianggo dina aksésoris papakéan, kulit, bungkusan inuman tuangeun, komponén éléktronik, ngolah karajinan, ngolah batu gelas, sareng daérah sanés anu grafik sareng nyirian téks sareng motong. Ogé dianggo dina seueur bahan non-logam nyirian, sapertos bungkusan kertas, produk plastik, labél, lawon kulit, keramik kaca, plastik résin, produk kai, papan PCB, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

1. Kacepetan nyirian online langkung gancang, épék anti-palsu langkung épisién sareng alus teuing. Ngarojong panyirian online dina garis assamble

2. Mesin laser nyirian laser ngahijikeun téknologi laser nyirian galvanometer canggih sareng impor RF anu disegel laser CO2

3. Kalayan galvanométer gancang-gancang, laju nyirian 30% langkung gancang tibatan produk anu sami;

4. hirup panjang, dioperasikeun dina 24 jam, bébas pangropéa panjang;

5. Dirancang pikeun lingkungan manufaktur industri, pangwangunan kualitas luhur ogé minuhan sadaya sarat ngeunaan réliabilitas sareng kateguhan standar industri anu luhur. Sajumlah ageung sumber laser ngamungkinkeun nyirian tepat dina permukaan anu béda.

6. Kalayan mesin parangkat lunak laser BOLN, data anu dinamis sapertos nomer séri, barkod, kode matrix data, nami perusahaan, nomer lépét, sareng sajabana tiasa dilarapkeun kalayan gampang sareng éfisién dina sagala hal.

7. Eusi pamarkahan kalebet angka sérial, format tanggal, perangko waktos, pangaturan kode bar berurutan otomatis kalayan ngan ukur hiji klik, téks lengkep atanapi garis, téks bunder, kode 1-D sareng 2-D, grafik sareng poto, dokumén PDF kalayan lapisan anu béda-béda , file grafis (jpg, bmp, jst.), file DXF sareng PDF anu ngandung lapisan anu béda;

8. Mertimbangkeun produksi anu aman, urang hartosna henteu ngan ukur kaamanan operator dina nanganan sél laser kelas laser 2, tapi ogé ngan ukur komponén kualitas luhur anu dianggo sareng aranjeunna didukung pisan dina produktivitas sapopoé

Spésifikasi:

Panjang gelombang

10.64um

Kakuatan laser

30W / 50W

Daérah nyirian

80x80mm, 100x100mm, 150x150mm, 175x175mm

Laju nyirian Max

7000mm / s

Ngulang Akurasi Posisi

± 0,01mm

Min Karakter

0.4mm

Widé Min Min

0,1mm

Nyaluyukeun rentang kakuatan

0-100%

Sasayogian tanaga

220V 10A 50Hz

Konsumsi Kakuatan

<1KW

Ngajalankeun Suhu

0-40 ℃

Modeu tiis

Pendinginan Hawa

Sakabéh beurat

150KG

Diménsi Mesin

660mm x 770mm x 1480mm

Sampel:

IMG_7831
IMG_8182
IMG_8190

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami