Aplikasi

Otomotif

Téknologi nyirian diterapkeun dina industri suku cadang mobil, kecuali pikeun nyirian angka bagian, spésifikasi, anu ogé tiasa ngatur suplai sareng ngahontal produk-katerampilan produk, teras dianggo ngajaga tina produk palsu sareng inferior.

Manajemén pamasok utamina nunjukkeun dina nyirian nomer urutan, nami sareng logo dina bagian mobil, teras nyambungkeun sareng basis data, ngawaskeun kuantitas sareng ragam produk, tungtungna ngahontal fungsi pamundut sareng ngawaskeun aliran produk sareng penjualan silang dealer.

Fungsi anti pemalsuan utamina ditingalikeun dina nyirian nomer sérial sareng grafik khusus sacara acak, sareng ngamungkinkeun unggal bagéan tiasa dikenal langsung, atanapi parios ngalangkungan komputer numutkeun nomer panyiri, anu sacara épéktip ngontrol sirkulasi produk sanés aslina.

Grafik panyirian henteu gampang dipupus, ningkatkeun kakuatan anti-pemalsuan.

Nguatkeun manajemén klaim produk, nyumponan sarat tina callback produk cacad, sareng ngawujudkeun kumpulan konci inpormasi sareng kualitas tilas-kamampuan.

Mesin panyiri urang tiasa nyirian spésifikasi, nomer sérial sareng nomer angkatan dina permukaan produk, dianggo dina komponén éléktronik, trafo, konektor éléktronik, papan sirkuit, plastik, logam, batré, plastik jelas, keyboard, mesin alit sareng saklar.

Seueur komponén sareng papan sirkuit kedah ditandaan sareng disandi dina industri éléktronika, umumna nyirian nomer bagian, waktos produksi sareng tanggal gudang. Kaseueuran pabrik nganggo percetakan layar sutra atanapi panyiri, sareng sababaraha ngagunakeun mesin panyiri laser.

Parabot kami ngadopsi téknologi panyirian kirang kontak anu tiasa nyumponan sarat pikeun idéntifikasi produk dina industri éléktronika. Naha éta résistansi alit, kapasitas, konektor, atanapi saklar ageung sareng bagian-bagianna, mesin urang tiasa nyirian kecap, nomer, bar-code sareng grafik.

Éléktronik sareng semikonduktor

Bungkusan

Téknologi laser parantos diterapkeun dina industri bungkusan. Parabot laser tiasa nyirian tanggal produksi, tanggal kadaluarsana, jumlah angkatan, logo, kode batang dina bungkusan produk cair sareng padet. Samentawis éta, lumaku pikeun seueur bahan bungkusan, sapertos kotak karton, botol plastik PET, botol kaca, pilem komposit sareng kotak timah.

Alat-alat laser tiasa dianggo dina bako, henteu ngan ukur pikeun ngaidentipikasi inpormasi ngeunaan produk roko (sapertos rokok Carton atanapi rokok kotak ti pabrik bako), tapi ogé pikeun nyirian solusi sapertos anti pemalsuan, manajemén penjualan sareng pelacak logistik.

Téknologi nyirian seueur dianggo dina industri kawat sareng kabel, lumaku pikeun nyirian nami, logo sareng nomer dina produk kabel kalayan sababaraha spésifikasi sareng ukuran. Henteu ngan ukur nyirian nalika bahan baku ngaluarkeun, atanapi nalika kabel angin; henteu ngan ukur dianggo dina garis produksi nyirian gancang-gancang, atanapi dina palét anu misah, alat laser tiasa nyirian tina sudut anu béda, sudut percetakan 360 derajat, dibuleudkeun, melengkung, belang, sareng sajabana; atanapi nyirian logo, spésifikasi, tanggal ti handap, sisi sareng luhur.

Mesin nyirian laser BOLN cocog sareng standar industri kabel sareng syarat aplikasi khusus, lumaku pikeun nyirian dina jalur produksi-gancang (500m / mnt). Tanda laser ngamungkinkeun kecap-kecap henteu nganggo sareng luntur nalika kabel angin. Karakter minimum nyaéta 0.8mm. Alat-alat urang tiasa nandaan rupi-rupi grafik, logo sareng sertipikat standar, sapertos TUV, UL, CE, sareng tiasa nyambung sareng alat-alat éléktronik sanés, sapertos mesin coiling, mesin motong, alat timbang, sareng sajabana, ogé ngahubungkeun sareng sistem manajemen otomatis pabrik.

Kawat sareng Kabel

Hardware mékanis

Nyirian laser seueur dianggo dina industri perangkat keras, produk logam anu tiasa dianggo kaasup beusi, tambaga, stainless steel, emas, alloy, aluminium, pérak sareng sadaya oksida logam.

Mesin nyirian laser tiasa nyirian sagala rupa téks, nomer sérial, nomer produk, bar-code, QR code, tanggal produksi, sareng tiasa ngahontal skipping marking. Kecap panyiri sareng grafik rada jelas sareng lemes, sareng henteu tiasa dihapus sareng dirobih, anu manpaat pikeun kualitas produk sareng pelacakan saluran, sareng sacara efektif tiasa nyegah jual produk anu kadaluwarsa, anti-pemalsuan sareng konflik anti saluran .

Téknologi laser parantos dilarapkeun dina industri kado. Salaku alat pamrosésan canggih kalayan karakteristik kagancangan gancang sareng efisiensi tinggi pikeun ngolah kontak-kirang, panyiri laser teu ngagaduhan limbah bahan sareng nyirian grafik anu saé sareng éndah, henteu pernah dianggo. Salaku tambahan, prosés nyirian fleksibel pisan, ngan ukur input téks sareng grafik dina parangkat lunak. Mesin kami tiasa nunjukkeun épék anu anjeun pikahoyong sareng ogé nyumponan kabutuhan pribadi konsumén kami.

Karakteristik presisi tinggi tina mesin kami cocog pisan pikeun nyirian cincin alit sareng permata, kalung sareng perhiasan anu sanés, ngahontal panyandakan permanén tahan tahan. Nyirian pribadi langkung populér kalayan palanggan dina industri perhiasan, sapertos nyirian kecap hartosna khusus, salam sareng grafik anu dipersonalisasi. Salaku tambahan, mesin laser tiasa nyirian kana sababaraha bahan, tambaga, stainless steel, sliver, emas.

Promosi