Tentang Kami

BOLN Laser mangrupikeun perusahaan téknologi luhur anu ngahijikeun R&D, manufaktur, pamasaran sareng layanan purna jual. Kami ahli dina industri laser nyirian peralatan anu cerdas, sareng nyayogikeun solusi otomatis otomatis sacara propésional dumasar kana aplikasi panyiri laser.

Perusahaan kami taat ka independen R&D sareng fokus kana pangalaman pangguna, inovasi kontinén, bérés sadaya desain ku nyalira. Pikeun mastikeun yén sadaya prosés tiasa dikendalikeun sareng ngaleungitkeun kaayaan anu teu disangka-sangka dina prosés ngalaksanakeun proyék, urang nganggo strategi anu dikembangkeun pikeun henteu outsourcing sareng desain program mandiri, nyayogikeun solusi sareng layanan anu saé pikeun pangguna.

Produk

Produk utama kami kalebet serat laser nyirian séri, laser laser nyirian séri, laser ultraviolét nyirian séri sareng sajabina. Sadaya produk tiasa ngalengkepan ku sababaraha lini produksi, alat-alat otomatis sareng lumaku pikeun seueur lingkungan industri.

Sadaya alat-alat ieu parantos seueur dianggo dina dianggo dina chip sirkuit terintegrasi, aksésori komputer, bantalan industri, jam tangan, éléktronik sareng komunikasi, bagian aeroangkasa, bagian mobil, alat-alat rumah tangga, alat-alat hardware, cetakan, kawat sareng kabel, bungkus tuangeun, perhiasan, grafik sareng nyirian téks dina bako sareng militér, sareng operasi jalur produksi massal.

P&P

Kami gaduh kamampuan panilitian anu kuat. Tim R&D anu ahli urang ngagaduhan seueur patén-patén sareng puluhan hak cipta perangkat lunak. Perusahaan kami taat ka independen R&D sareng fokus kana pangalaman pangguna, inovasi kontinyu, ngarengsekeun sadaya desain ku nyalira. Pikeun mastikeun yén sadaya prosés tiasa dikendalikeun sareng ngaleungitkeun kaayaan anu teu disangka-sangka dina prosés ngalaksanakeun proyék, urang nganggo strategi anu dikembangkeun pikeun henteu outsourcing sareng desain program mandiri, nyayogikeun solusi sareng layanan anu saé pikeun pangguna.

Kualitas

Unggal produk tina BOLN Laser mastikeun diuji numutkeun standar ISO9001 sateuacan dilebetkeun kana pasar. Seueur séri peralatan laser parantos kéngingkeun sertipikat CE.

Kualitas
%
Pangalaman
+

Kasus Palanggan

mark machine (1)
mark machine (2)
mark machine (3)

Sertipikat

ISP9001
CE_Certificate-Boln_Laser
OHSMS