Wilujeng sumping di perusahaan urang

Aplikasi

  • Automotive

    Otomotif

    Pedaran pondok:

    Téknologi nyirian diterapkeun dina industri suku cadang mobil, kecuali pikeun nyirian angka bagian, spésifikasi, anu ogé tiasa ngatur suplai sareng ngahontal produk-katerampilan produk, teras dianggo ngajaga tina produk palsu sareng inferior. Manajemén pamasok utamina nunjukkeun dina nyirian nomer urutan, nami sareng logo dina bagian mobil, teras nyambungkeun sareng basis data, ngawaskeun kuantitas sareng ragam produk, tungtungna ngahontal fungsi pamundut sareng ngawaskeun aliran produk sareng penjualan silang dealer.

  • Electronic and semiconductor

    Éléktronik sareng semikonduktor

    Pedaran pondok:

    Mesin panyiri urang tiasa nyirian spésifikasi, nomer sérial sareng nomer angkatan dina permukaan produk, dianggo dina komponén éléktronik, trafo, konektor éléktronik, papan sirkuit, plastik, logam, batré, plastik jelas, keyboard, mesin alit sareng saklar. Seueur komponén sareng papan sirkuit kedah ditandaan sareng disandi dina industri éléktronika, umumna nyirian nomer bagian, waktos produksi sareng tanggal gudang. Kaseueuran pabrik nganggo percetakan layar sutra atanapi panyiri, sareng sababaraha ngagunakeun mesin panyiri laser.

  • Packaging

    Bungkusan

    Pedaran pondok:

    Téknologi laser parantos diterapkeun dina industri bungkusan. Parabot laser tiasa nyirian tanggal produksi, tanggal kadaluarsana, jumlah angkatan, logo, kode batang dina bungkusan produk cair sareng padet. Samentawis éta, lumaku pikeun seueur bahan bungkusan, sapertos kotak karton, botol plastik PET, botol kaca, pilem komposit sareng kotak timah. Alat-alat laser tiasa dianggo dina bako, henteu ngan ukur pikeun ngaidentipikasi inpormasi ngeunaan produk roko (sapertos rokok Carton atanapi rokok kotak ti pabrik bako), tapi ogé pikeun nyirian solusi sapertos anti pemalsuan, manajemén penjualan sareng pelacak logistik.

  • Promotional

    Promosi

    Pedaran pondok:

    Téknologi laser parantos dilarapkeun dina industri kado. Salaku alat pamrosésan canggih kalayan karakteristik kagancangan gancang sareng efisiensi tinggi pikeun ngolah kontak-kirang, panyiri laser teu ngagaduhan limbah bahan sareng nyirian grafik anu saé sareng éndah, henteu pernah dianggo. Salaku tambahan, prosés nyirian fleksibel pisan, ngan ukur input téks sareng grafik dina parangkat lunak. Mesin kami tiasa nunjukkeun épék anu anjeun pikahoyong sareng ogé nyumponan kabutuhan pribadi konsumén kami.

Produk unggulan

Pasangan urang

  • Our Partner img
  • Our Partner img
  • Our Partner img
  • Our Partner img
  • Our Partner img
  • Our Partner img
  • Our Partner img
  • Our Partner img
  • Our Partner img
  • Our Partner img
  • Our Partner img

Tentang Kami

Perusahaan kami taat ka independen R&D sareng fokus kana pangalaman pangguna, inovasi kontinén, bérés sadaya desain ku nyalira. Pikeun mastikeun yén sadaya prosés tiasa dikendalikeun sareng ngaleungitkeun kaayaan anu teu disangka-sangka dina prosés ngalaksanakeun proyék, urang nganggo strategi anu dikembangkeun pikeun henteu outsourcing sareng desain program mandiri, nyayogikeun solusi sareng layanan anu saé pikeun pangguna.